0,00
0

Je boodschappentas

0
Subtotal: 0,00
Geen producten in je winkelmand
Kijk nog wat rond op de site. Je boodschappen staan hier veilig. Neem gerust contact op als we je kunnen helpen! Als je verder wilt winkelen of afrekenen? Gebruik de knoppen hierboven.

Van alle markten thuis! Op deze website vind je de producten die gemaakt zijn door Astrid Nubé. Gedroogde en verse thee, grotendeels wildpluk en ook eigen kweek. De eigen kweek komt van de moestuin bij Buro Lou. Hieronder vind je alle werkzaamheden, voor schilder en timmerwerkzaamheden word je doorgestuurd naar de website astridnubeambachten.nl

astrid nube keramiek
astrid nube textiel
astrid nube tuin

Voornamelijk in de zomer periode vind je Astrid ergens met een hamer of kwast in haar hand, op de steiger. Het werken buiten, muziekje erbij en lekkere temperaturen spreken haar erg aan. In de winter worden alle andere werkzaamheden weer uitgevoerd: werken met keramiek, textiel, naailes en workshops geven en het verwerken van producten uit de moestuin. 

zonnebloemen Bilthoven
wildpluk en eigen kweek
admin

Mayonaise van van Biltse Bodem

Het mayonaise project van Van Biltse Bodem 2021 In het voorjaar van 2021 werden zo’n 2500 zonnebloemzaden geplant. Gelukkig hadden zich een aantal vrijwilligers gemeld,

Lees verder »

Populaire producten

Vragen? Neem gerust contact op

Veel gestelde vragen?

Onze producten zijn vers of worden vers geoogst na je bestelling. Meestal duurt het wel een dag of maximaal 3 dagen dat je bestelling klaar staat. 

Bij de producten staan de details vermeldt over bezorg informatie van dat product en bij een samengestelde bestelling kan het dus nog even langer duren dan de producten die reeds beschikbaar zijn.

Je bestelling wordt verzonden met DHL in heel Nederland en naar het Buitenland. De tarieven zijn 4,75 voor verzending naar service point van DHL. 6 euro voor verzenden naar uw huisadres.

Woon je in het buitenland dan is het misschien goed om even contact op te nemen indien je verse producten wil hebben omdat dit zich vaak niet leent om te versturen.

Afhalen is zeker mogelijk. 
van woensdag t/m zaterdag is dat mogelijk tussen 8:30u- en 12:00u.

Locatie:

Buro Lou
Leyenseweg 38
Bilthoven

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,- per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Van Biltse Bodem geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via astrid@vanbiltsebodem.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Verse producten zijn uitgesloten van het retour beleid.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met astrid@vanbiltsebodem.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Je kunt veilig shoppen en afreken met iDeal. Je ontvangt een e-mail met een factuur en de bevestiging van je betaling/bestelling. 

Er is ook een optie bij het afrekenen om contant te betalen bij afhalen of bezorgen. Zorg dan wel dat je gepast geld hebt.

Bestel je vaker bij ons dan kun je inloggen met je mail account.

Dat doe je hier

Daar kun je jouw gegevens wijzigen, je facturen bekijken, je bestelling volgen en vind je eventueel je kadobon en andere vouchers terug.

Algemene Voorwaarden Van Biltse Bodem

Bij de koop van producten via onze webshop zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

1 de producten

De producten die worden aangeboden worden door ons zelf geoogst, gecontroleerd, eventueel gedroogd en verpakt. Wij werken met natuur producten, wat er voor kan zorgen dat er onderlinge verschillen zijn bij eenzelfde soort product. Ook zijn veel producten tijdelijk verkrijgbaar vanwege het seizoen. De webshop wordt wekelijks bijgehouden, dus de artikelen die niet meer verkrijgbaar zijn bij moeder natuur, vervallen dan ook in ons aanbod.

 

De naailessen worden gegeven op een fysieke locatie, deze kunnen niet via de webshop worden betaald.

 

De kleding en/of kostuums worden alleen op bestelling gemaakt, hierover zal mailcontact plaatsvinden tot beide partijen het eens zijn over het uiteindelijke product, en de prijs daarvan.

De product foto's worden door Van Biltse Bodem gemaakt en dienen enkel ter indicatie voor het product om u een idee te geven wat u kunt verwachten.

2 Identiteit Van Biltse Bodem

Astrid Nubé

Leyenseweg 38 Bilthoven

Van Biltse Bodem, Miss Ananas, Het RecycleLAB

KvK: 56595190

Btw-identificatienummer:  NL001511035B61

Telefoonnummer: 0653863835 werkdagen ma, di, do, vr 9:30 tot 19:00

E-mailadres: astrid@vanbiltsebodem.nl3 Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van Van Biltse Bodem en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen ondernemer en consument.

Voor u een product aanschaft op de webshop, heeft u de mogelijkheid deze voorwaarden te lezen. Ook zijn de voorwaarden voor u downloadbaar en/of kunnen worden opgeslagen.

4 Het aanbod

Per product vindt u een omschrijving, en één of meerdere foto's om u een beeld te geven van het product. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten binden Van Biltse Bodem niet.

De omschrijvingen en foto's worden zorgvuldig samengesteld, indien het voor u als klant toch verwarring brengt of te onduidelijk is, meld dit dan telefonisch of per mail alvorens een bestelling te plaatsen alstublieft.

5 de overeenkomst

Zodra u een bestelling heeft geplaatst en de betaling is afgerond, is er een overeenkomst op afstand gesloten. U krijgt een bevestiging van de ontvangst van uw bestelling van ons systeem. De leveringsduur wordt per artikel vermeld. Soms kan door (weers-)omstandigheden niet aan de door u verwachte leveringstermijn worden voldaan, Van Biltse Bodem zal uw bestelling op basis daarvan niet annuleren. U wordt op de hoogte gesteld van de tijdsindicatie wanneer de producten verzonden worden.

Bij de geleverde producten zit geen bijsluiter of extra informatie, deze vindt u op de website. Bij deze overeenkomst hoort uiteraard ook het retourbeleid, welke u vindt bij veelgestelde vragen.

6 Bedenktijd

Wanneer u een online aankoop doet heeft u wettelijk recht op bedenktijd vanwege kopen op afstand. Binnen 14 dagen dient u Van Biltse Bodem op de hoogte te stellen van het feit dat u het product niet wenst te houden. Dit moet per email geschieden. Verse producten kunnen in geen geval worden geretourneerd. Na ontvangst van het door u retour gezonden product, wordt deze gecontroleerd. Indien de verpakking onbeschadigd is het het product volledig, krijgt u het betaalde bedrag van de bestelling retour 14 dagen na ontvangst. Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij de klant.

Na ontvangst van de email over het product, krijgt u van ons een bevestiging met daarin de benodigde gegevens voor het retour zenden. De terugbetaling geschied altijd per bank.

Op kleding en kostuums in opdracht is geen bedenktijd van toepassing, deze producten kunnen niet retour worden gestuurd.

7 de prijs

De prijzen van de producten staan duidelijk op de site vermeld. Deze zijn soms aan verandering onderhevig, door verschillende factoren. De door u betaalde prijs voor een artikel geeft geen recht op datzelfde artikel voor dezelfde prijs, als u later weer een bestelling wenst te plaatsen. Als de prijzen worden aangepast, dan worden alle reeds gedane bestellingen nog voor de oude prijs verwerkt.

8 de betaling

De betalingen op de webshop worden verwerkt door Mollie payments. De transactiekosten komen voor rekening van Van Biltse Bodem. Mollie payments betaald uit op de zakelijke rekening van Van Biltse Bodem zijnde NL04 INGB 0008 7437 98. Zodra uw betaling is ontvangen, worden de bestelde producten gereed gemaakt voor verzenden.

9 aansprakelijkheid en garantie

De verbruiksproducten op de site kunnen een heilzame uitwerking hebben op uw lichaam. Van Biltse Bodem is niet aansprakelijk voor eventuele reacties van uw lichaam op het product, zoals bijvoorbeeld een allergische reactie. De producten worden in de natuur verzameld en zijn niet getest op welke manier dan ook. De informatie op de site over het gebruik, heilzame werking en dergelijk zijn enkel informatief bedoeld. Dit is geen medische handleiding, en maakt eventueel benodigde medicatie niet ondergeschikt. Als het product beschadigd bij u aankomt, maak dan direct een foto en mail deze naar astrid@vanbiltsebodem. Dan zal Van Biltse Bodem de kosten kunnen verhalen of de pakket bezorger, en u spoedig een nieuw product toesturen.

10 persoonsgegevens

Op onze site bevindt u zich in een beveiligde omgeving, uw gegevens worden op de server van de webhost opgeslagen. De gegevens worden gebruikt voor de verwerking van uw bestelling, en uw emailadres wordt opgeslagen voor communicatie na verzending van uw bestelling. De gegevens voor de betaling worden door Mollie verwerkt en zijn niet bekend bij Van Biltse Bodem. Uw emailadres en naam zal voor latere communicatie worden opgeslagen, onder andere met de vraag of u zich wenst aan te melden voor de nieuwsbrief indien u dan nog niet heeft gedaan.