0,00
0

Je boodschappentas

0
Subtotal: 0,00
Geen producten in je winkelmand
Kijk nog wat rond op de site. Je boodschappen staan hier veilig. Neem gerust contact op als we je kunnen helpen! Als je verder wilt winkelen of afrekenen? Gebruik de knoppen hierboven.

Info over het gezicht achter Van Biltse Bodem

admin
  Add a header to begin generating the table of contents

  Opgericht door Astrid Nubé, ook bekend als Miss Ananas van Het RecycleLAB.

  • Geschiedenis

  • Ik ben opgegroeid in Culemborg, wat destijds nog een klein stadje was. We speelden veel buiten, en vaak was ik aan de waterkant in de weer met een schepnetje. Ook tijdens vakantie’s in Corsica ving ik veel beestjes, zoals hagedissen. Als jonge meid had ik al planten op mijn kamer, en ontwierp ik mijn eigen kleding die mijn moeder voor mij maakte. Mijn eerste studie was het grafisch Lyceum, maar daar werd erg veel achter de computer gewerkt, en maar weinig met de verf en tekenmaterialen die ook bij de opleiding hoorde. Na twee jaar brak ik deze studie af en ben gaan sparen voor een jaar reizen in Australië. Het prachtige land met veel wilde dieren en prachtige natuur trekt mij nog steeds. Na terugkomst heb ik het Nimeto gedaan, in de richting Restauratie en Decoratie schilder. Mijn hobby als miniatuur landschapsbouwer kon ik mooi kwijt tijdens de stage die ik voor deze studie deed, in het decoratieatelier van Madurodam.

   Tijdens mijn studie Product Design aan de Kunstacademie werd ik mij bewust van het belang van duurzame productie. Met respect voor het milieu produceren is niet alleen iets wat ik graag doe, maar vooral ook graag deel. Mensen bewust maken hoeveel er mogelijk is met bestaande materialen, door het geven van naailessen en workshops. Do It Yourself betekent voor mij onafhankelijk zijn, in je eigen stijl kunnen creëren. Of het nou meubels of kledingstukken zijn, van ontwerpproces tot vervaardiging inspireert mij enorm. Het overbrengen van technische kennis, en creativiteit in omgang met materiaal heb ik al veel kunnen doen in het verleden, omdat ik een erkend leerbedrijf ben. Ook daarvoor, als Horeca Manager die een vrijwilligersteam moest aansturen, was het mogelijk om mijn sociale en gastvrije capaciteiten maximaal in te zetten. Het hebben van een leidinggevende rol voelt fijn door de verantwoordelijkheid die daarbij hoort. Echter vind ik het erg belangrijk om als gelijke met mensen om te gaan. De feedback die een stagiaire een keer gaf: Astrid geeft een welkom gevoel, en geeft mij het vertrouwen dat ik fouten mag maken, ervan kan leren, en als gelijke wordt behandeld. Zegt precies wat ik probeer uit te dragen. Naast het creëren van producten houd ik ontzettend van de natuur. Zelf kweken van voedsel doe ik al jaren, en sinds kort ook voor mijn doelgroep: mensen die bewuste keuzes maken en kiezen voor lokaal geproduceerd. Door respectvol om te gaan met de natuur, te leven met de seizoenen en te weten wat de natuur te bieden heeft voel ik me meer verbonden. Ik wil dat gevoel van verbinding voor iedereen beschikbaar maken.

   Passie

  Eigenlijk sonde hoeveel je weggooit in een jaar. Zoveel plastic, maar ook kleding en voedsel. Zelf kweken van voedsel doe ik al jaren, en sinds kort ook voor mijn doelgroep: mensen die bewuste keuzes maken en kiezen voor lokaal geproduceerd. Door respectvol om te gaan met de natuur, te leven met de seizoenen en te weten wat de natuur te bieden heeft voel ik me meer verbonden. Ik wil dat gevoel van verbinding voor iedereen beschikbaar maken. Naast eigen voedsel maak ik ook eigen kleding, van oude kleding of bestaand textiel, en geef naailes om mensen dat ook te leren. Do It Yourself is de rode draad door alles wat ik doe. Duurzaam leven en produceren kan iedereen, en het is leuk!

  • Ambitie

  Ik heb de ambitie om komend jaar grote stappen te zetten naar zelfvoorzienend zijn. Nu ook wat betreft voedsel bedoel ik. Er is zoveel wat we uit de natuur kunnen eten. En heerlijk om met wat liefde en geduld je eigen voedsel te kunnen creëren. Door ook naailessen en workshops te geven deel ik graag mijn kennis over het zelfmaken van jouw eigen kleding of andere producten.

  • Beschikbaarheid

  Momenteel ben ik vele dagen in de week beschikbaar om te helpen met projecten. Dit zijn voor mij hele welkome leerervaringen. Zoek je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? En ook met wat spatjes regen op komt dagen voor een flinke dag buitenwerk? Dan hoor ik graag van je!

  Handelsnamen:

  Miss Ananas
  Van Biltse Bodem
  Astrid Nubé

  KvK nummer 56595190
  BTW nummer NL001511035B61

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin

  deel dit bericht

  Recente blogs